Punase mahe läätse makaronid Fusilli meresalatiga

Alates 2.00

100 g
20.00/kg
2.00
200 g
18.50/kg
3.70
300 g
18.00/kg
5.40
400 g
17.75/kg
7.10
500 g
17.00/kg
8.50
1 kg
17.00/kg
17.00
Päritoluriik: EL väline

Parim enne: 2028 01 31

Tootekood: 122009 Kategooria: Sildid: , , ,
Kirjeldus

Punase maheläätse makaronid Fusilli meresalatiga

Spiraalikujulised makaronid, mis on valmistatud jahvatatud punase läätse massist, dehüdreeritud meresalati pulbrist ja veest, kuivatatud madalal temperatuuril.
Kiudaineallikas
Valguallikas
Joodiallikas
Raua, magneesiumi ja tsingi allikas.

Tarbimine: toode vajab eeltöötlust: keeta keevas vees näpuotsatäie soolaga 4-5 minutit. Nõrutada ja jahutada külma veega.
Üllata oma külalisi ja ka väikeseid sõpru lõbusa ja tervisliku mere maitsega!
Sobib tarbimiseks kõigile.

Tähtis: vetikad on looduslikult joodirikkad. Liigne joodi tarbimine võib põhjustada kilpnäärme häireid.
Soovitatav tarbimine: Euroopa Liidu tervishoiuasutuste määruse 1169/2011 kohaselt on joodi soovitatav päevane kogus 150 µg ja sellele kogusele vastab 71 g seda toodet.

Koostisosad

Punase läätse jahu* (98%) ja dehürdreeritud meresalati vetikad (Ulva spp.)* (2%)
* mahekoostisosa

Toiteväärtus

Energeetiline väärtus 1451 kJ / 343 kcal
Rasvad 1,9 g
- millest küllastunud rasvhapped 0,8 g
Süsivesikud 53 g
- millest suhkrud 1,4 g
Kiudained 5,6 g
Valgud 25 g
Sool 0,11 g

Mineraalid (% SPK)*
Jood 211 µg (141% SPK)
Magneesium 240 mg (64% SPK)
Raud 18 mg (129% SPK)
Tsink 3,8 mg (38% SPK)
* SPK – soovituslik päevane kogus

Ligikaudu 71 g seda toodet sisaldab 150 µg joodi (SPK vastavalt EL määrusele 1169/2011)

Säilitustingimused

Hoida toatemperatuuril kuivas kohas, kaitsta otsese päikesevalguse ja otsese kokkupuute eest maapinnaga. Pärast avamist hoida tihedalt suletuna kuivas kohas ja tarbida märgitud parim enne kuupäevaks.