Maheporgandi mahl BIOTTA, 500 ml
Porgandimahl on maitsev, tervislik ja lisaks A-vitamiini allikas. Porgandimahla joomine on suurepärane võimalus kogu kehale energiat anda.
Kõrge A-vitamiini sisaldus: A-vitamiin soodustab head nägemist, mängib olulist rolli immuunsüsteemi toimimises, aitab kehal taastuda pärast pingelist treeningut ja aitab lihastel kasvada, hoiab naha tervena.
Hea kaaliumiallikas: Dieet, mis sisaldab toite, mis on head kaaliumiallikad ja madala naatriumisisaldusega, võib vähendada kõrge vererõhu ja insuldi riski. Kaalium on rakkude normaalseks funktsioneerimiseks hädavajalik.
Käärimisprotsess võimaldab toidul kauem ohutuna püsida. Lactobacillus baktereid leidub kõigi taimede pinnal ja neil on võime muuta suhkrud piimhappeks. Need bakterid muudavad laktoosi või muud suhkrud kiiresti ja lihtsalt piimhappeks, mis on looduslik säilitusaine, mis pärsib kahjulike bakterite kasvu. Lisaks säilitushüvedele tõstab või säilitab laktofermentatsioon ka kääritatud toidu vitamiinide ja ensüümide taset ning parandab selle seeditavust.
Biotta õrn pastöriseerimismeetod soojendab mahla kiiresti madalamal temperatuuril ja seejärel jahutab selle koheselt, võimaldades säilitada rohkem toitaineid, hävitades samal ajal kahjulikke patogeene nagu E. coli. Mida pikem on pastöriseerimisprotsess ja kõrgem temperatuur, seda suurem on kahju mahlale ja selles sisalduvatele vitamiinidele. Biotta mahlad pastöriseeritakse keskmisel temperatuuril 92°C, samas kui paljud teised mahlad steriliseeritakse temperatuuril üle 121°C. Pastöriseerimata mahladel on lühem säilivusaeg ja need võivad saastuda kahjulike mikroorganismidega.
Serveerimine: Loksutada korralikult. Pärast avamist hoida külmkapis. Parima kvaliteedi ja värskuse tagamiseks tarbida 7 päeva jooksul pärast avamist.