Kõrvitsaseemne mahevalgu pulber ekstraheeritakse kõrvitsaseemnetest, väljutades õrnalt õli, seejärel purustades seemned, mis säilitavad oma iseloomuliku aroomi. Kõrvitsaseemnevalku võib segada puuviljasmuutidesse, magustoitudesse ja küpsetistesse.
See valgupulber sisaldab kõiki asendamatuid aminohappeid ning on rikas kiudainete ja magneesiumi poolest.
Ilma gluteeni, laktoosita.
Sobib veganitele.
Magneesium aitab vähendada väsimus- ja kurnatustunnet, aitab säilitada normaalset energiavahetust, lihaste talitlust, valgusünteesi, luude ning hammaste seisundit. Valk aitab säilitada lihasmassi kasvu ja normaalset luude tervist.
Oluline on mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.
NB! Siin esitatud teavet ei tohiks tõlgendada kui soovitust ravi või muud tüüpi terviseprobleemide kohta. Soovitame teha isiklikke terviseotsuseid pärast erinevate teabeallikate hindamist.