Mahekookose kreem 17% ilma guarkummita AMAIZIN, 500 ml
Kookoskreem ekstraheeritakse kookospähkli vilja sees olevast valgest viljalihast. Sellel on paks konsistents ja kreemjas tekstuur. Sageli aetakse seda segi kookosveega, mida leidub küpsetes kookospähklites. Kookoskreemi ei leidu looduslikult. See saadakse kookospähklite valge massi segamisel veega. Tavaliselt tehakse seda vahekorras 1:1. Kui võrrelda kookosvett kookoskreemiga, siis viimane on oluliselt kaloririkkam ja toitvam.
Tänu oma suurepärasele maitsele ja kalorisisaldusele kasutatakse kookoskreemi suppide, kastmete ja magustoitude valmistamisel. Eriti populaarne Aasia roogade valmistamisel.
Lisades paar teelusikatäit maheoakohvile, saab nautida mitte ainult maitsvat, vaid ka toitvat jooki.
Lisades vahustatud kokteilile lusikatäie kookoskoort, saab rikkaliku ja aromaatse joogi.
Peale paari lusikatäit värskete või külmutatud marjade peale kallamist, saab erakordse magustoidu.
Pärast pudru maitsestamist lusikatäie kookoskreemiga, saab nautida tervislikku hommikusööki mida armastavad ka lapsed.