Mahe kikerherne makaronid Fusilli Nori vetikaga
Alates 2.00€
Mahe-kikerherne makaronid Fusilli Nori vetikaga
Gluteenivabad mahemakaronid, mis on valmistatud kikerhernejahust ja nori vetikatest.
Jahvatatud kikerherneste- ja kuivatatud nori vetikapulbri segu, kuivatatud madalal temperatuuril.
Kiudaineallikas
Valguallikas
Joodiallikas
Raua, magneesiumi ja tsingi allikas.
Tarbimine: toode vajab eeltöötlust: keeta keevas vees näpuotsatäie soolaga 4-5 minutit. Nõrutada ja jahutada külma veega.
Üllata oma külalisi ja ka väikeseid sõpru lõbusa ja tervisliku mere maitsega!
Sobib tarbimiseks kõigile.
Tähtis: vetikad on looduslikult joodirikkad. Liigne joodi tarbimine võib põhjustada kilpnäärme häireid.
Soovitatav tarbimine: Euroopa Liidu tervishoiuasutuste määruse 1169/2011 kohaselt on joodi soovitatav päevane kogus 150 µg ja sellele kogusele vastab 153 g seda toodet.
Kikerhernejahu* (98%) ja dehüdreeritud nori vetikad (Porphyra spp. / Pyropia spp.)* (2%)
* mahekoostisosa
Energeetiline väärtus 1488 kJ / 353 kcal
Rasvad 5,3 g
- millest küllastunud rasvhapped 1 g
Süsivesikud 48 g
- millest suhkrud 2,8 g
Kiudained 10 g
Valgud 23 g
Sool 0,3 g
Mineraalid (% SPK)*
Jood 98 µg (65% SPK)
Magneesium 139 mg (37% SPK)
Raud 7,4 mg (53% SPK)
Tsink 4 mg (40% SPK)
* SPK – soovituslik päevane kogus
Ligikaudu 153 g seda toodet sisaldab 150 µg joodi (SPK vastavalt EL määrusele 1169/2011)
Hoida toatemperatuuril kuivas kohas, kaitsta otsese päikesevalguse ja otsese kokkupuute eest maapinnaga. Pärast avamist hoida tihedalt suletuna kuivas kohas ja tarbida märgitud parim enne kuupäevaks.