Mahe kikerherne makaronid Fusilli Nori vetikaga

Alates 2.00

100 g
20.00/kg
2.00
200 g
18.50/kg
3.70
300 g
18.00/kg
5.40
400 g
17.75/kg
7.10
500 g
17.00/kg
8.50
1 kg
17.00/kg
17.00
Päritoluriik: EL väline

Parim enne: 2028 01 31

Tootekood: 122008 Kategooria: Sildid: , , ,
Kirjeldus

Mahe-kikerherne makaronid Fusilli Nori vetikaga

Gluteenivabad mahemakaronid, mis on valmistatud kikerhernejahust ja nori vetikatest.
Jahvatatud kikerherneste- ja kuivatatud nori vetikapulbri segu, kuivatatud madalal temperatuuril.
Kiudaineallikas
Valguallikas
Joodiallikas
Raua, magneesiumi ja tsingi allikas.

Tarbimine: toode vajab eeltöötlust: keeta keevas vees näpuotsatäie soolaga 4-5 minutit. Nõrutada ja jahutada külma veega.
Üllata oma külalisi ja ka väikeseid sõpru lõbusa ja tervisliku mere maitsega!
Sobib tarbimiseks kõigile.

Tähtis: vetikad on looduslikult joodirikkad. Liigne joodi tarbimine võib põhjustada kilpnäärme häireid.
Soovitatav tarbimine: Euroopa Liidu tervishoiuasutuste määruse 1169/2011 kohaselt on joodi soovitatav päevane kogus 150 µg ja sellele kogusele vastab 153 g seda toodet.

Koostisosad

Kikerhernejahu* (98%) ja dehüdreeritud nori vetikad (Porphyra spp. / Pyropia spp.)* (2%)
* mahekoostisosa

Toiteväärtus

Energeetiline väärtus 1488 kJ / 353 kcal
Rasvad 5,3 g
- millest küllastunud rasvhapped 1 g
Süsivesikud 48 g
- millest suhkrud 2,8 g
Kiudained 10 g
Valgud 23 g
Sool 0,3 g

Mineraalid (% SPK)*
Jood 98 µg (65% SPK)
Magneesium 139 mg (37% SPK)
Raud 7,4 mg (53% SPK)
Tsink 4 mg (40% SPK)
* SPK – soovituslik päevane kogus

Ligikaudu 153 g seda toodet sisaldab 150 µg joodi (SPK vastavalt EL määrusele 1169/2011)

Säilitustingimused

Hoida toatemperatuuril kuivas kohas, kaitsta otsese päikesevalguse ja otsese kokkupuute eest maapinnaga. Pärast avamist hoida tihedalt suletuna kuivas kohas ja tarbida märgitud parim enne kuupäevaks.