Mahe kinkekomplekt “Ettevõttele”
100 g – Tumeda mahešokolaadi tilgad (70%)
200 g – Kuivatatud mahebanaani tükid
50 g – Premium matcha rohelise mahetee pulber Koreast
100 g – Mahe lupiinikohv
Tumeda mahešokolaadi tilgad (70%)
Parimatest mahekoostisosadest valmistatud tumeda mahešokolaadi tilgad on esmaklassiline maiuspala neile, kes hindavad nii kakao rikkalikku maitset kui ka pühendumust säästvale eluviisile. Nendel 70% kakaod sisaldavatel tumeda šokolaadi tilkadel on julge ja peen maitse. Šokolaaditilkade mahe olemus tagab, et iga suutäis on vaba sünteetilistest pestitsiididest ja lisaainetest, nii et saate nautida tõelist kvaliteetset kakaod ilma, et see kahjustaks tervist või väärtusi. Muljetavaldava 70% kakaosisaldusega tumeda mahešokolaadi tilgad on täiuslik kombinatsioon maitsest ja võimalikest tervisekasudest. Suurem kakao kontsentratsioon tähendab antioksüdantide, näiteks flavonoidide rohkust, mis võivad võidelda vabade radikaalide ja põletike vastu kehas. 70% kakaod sisaldava tumeda šokolaadi nautimine võib samuti aidata kaasa aju tervisele, sealhulgas mõjuda hästi mälule ja tähelepanule. Lisaks stimuleerib tumeda šokolaadi tarbimine endorfiinide vabanemist, mis võib tõsta tuju ja edendada heaolutunnet. Tumeda mahešokolaadi tilgad on midagi enamat kui lihtsalt maiuspala. Neil on mitmekülgne koostis, mis võib täiustada paljusid kulinaarseid ettevõtmisi. Šokolaaditilgad lisavad küpsetistele ja magustoitudele luksust ning elegantsi. Kuigi šokolaaditilkade eelised on ahvatlevad, on liigsete kalorite või lisatud suhkru tõttu soovitatav tumedat šokolaadi tarbida mõõdukalt.
Kuivatatud mahebanaani tükid
Oled avastanud süümepiinadeta suupiste! Kuivatatud banaaniviilud annavad maitset ja ka toitaineid. Nendele hõrgutistele ei ole lisatud suhkrut, mistõttu on need palju tervislikum alternatiiv maiustustele. Kuivatatud banaanitükid, mis on täis banaanides leiduvaid looduslikke suhkruid, annavad kiire energialaengu, mis sobib igaks puhuks ja rõõmustab ka kõige nõudlikumaid maiasmokki. Kuivatatud banaaniviilud on midagi enamat kui lihtsalt maitsev maius – need pakuvad ka palju toitaineid. Banaanid on teadaolevalt suurepärane kaaliumi ja B6-vitamiini allikas, millest mõlemad mängivad olulist rolli südame tervises, närvide talitluses ja energiavahetuses. Banaanitükkide nätske tekstuur ja kontsentreeritud maitse muudavad need ideaalseks hommikusöögihelveste, küpsetiste ja magustoitude lisandeiks. Olenemata sellest, kas naudid neid suupistetena või lisad oma lemmikretseptidesse, pakuvad kuivatatud banaaniviilud toitaineid, maitsvat maitset ja loomulikku magusust, millele on raske vastu panna.
Premium matcha rohelise mahetee pulber Koreast
Matcha, särtsakas rohelise tee pulber, on lummanud maailma oma ainulaadse maitse, sajanditepikkuse traditsiooni ja tervisega seotud eelistega. Matcha valmistamise protsess on Lõuna-Koreas sama, mis Jaapanis. Camellia senensis teetaimi kasvatatakse varjus, koristatakse, aurutatakse, kuivatatakse ja jahvatatakse matcha saamiseks peeneks pulbriks. Lõuna-Korea Daeju (Jeju) saare rikkalik vulkaaniline pinnas koos subtroopilise kliima ja tiheda uduga loovad ideaalsed tingimused kvaliteetse tee kasvuks. Matcha on oma tervisega seotud eeliste tõttu saavutanud tohutu populaarsuse. Rohelise tee pulbrina säilitab matcha kõik teelehtedes leiduvad toitained, muutes selle võimsaks antioksüdantide, vitamiinide ja mineraalide allikaks. Matcha on küllastunud katehhiinidega, millel on tugevad antioksüdantsed omadused. Need antioksüdandid aitavad võidelda oksüdatiivse stressiga ja vähendada krooniliste haiguste riski. Uuringud näitavad, et matcha võib aidata kiirendada ainevahetust ja soodustada rasvade lagundamist, muutes selle populaarseks valikuks nende seas, kes soovivad oma kaalu kontrollida. Matcha sisaldab aminohapet L-teaniini, mis aitab lõõgastuda ja parandada vaimset selgust ilma unisust tekitamata. Regulaarne matcha tarbimine parandab südame tervist. Matcha suur klorofülli kogus aitab kaasa keha võõrutusprotsessile, aidates eemaldada kahjulikke mürke ja raskmetalle. Matcha teekond iidsetest tseremoniaalsetest rituaalidest tänapäevase tervisliku eluviisini on kinnistanud oma koha ühe tuntuima joogina üle maailma.
Matcha tee valmistamine: Pane 1/2-1 tl matchat tassi või kaussi (kausi lai põhi teeb matcha vahustamise lihtsaks ja mugavaks) ja vala peale kuni 100 ml kuuma vett (80 °C). Vahusta matchat, kuni kauss on umbes 20 sekundiga täitunud täiusliku nefriitrohelise vahuga. Nüüd saad lisada rohkem vett, kui soovid, et matcha oleks kohevam ja mahedama maitsega. Maitse järgi võid lisada taimset jooki ja magustada. Parimate tulemuste saavutamiseks tuleks matcha visplit enne kasutamist leotada kuumas vees.
Mahe lupiinikohv
Alternatiivsete jookide maailmas pälvib mahepõllumajanduslik jahvatatud lupiinikohv tähelepanu oma ainulaadse maitse ja potentsiaalsete tervisega seotud eeliste tõttu. See lupiinitaime seemnetest saadud kohviasendaja pakub mõnusat elamust. Lupiinikohv on valmistatud magusast lupiinist. Sellel erilisel sordil on väga madal alkaloidide sisaldus, mistõttu on seda erinevalt teistest looduslikest või aiasortidest lihtne seedida. Jahvatatud mahelupiini kohv on kofeiinivaba ja täis toitaineid. Lupiiniseemned on rikkad valkude, kiudainete, erinevate vitamiinide ja mineraalainete poolest. Jahvatatud mahelupiini kohv ei ole ainult kohvi asendaja, vaid seda saab loominguliselt kasutada ka erinevates kulinaariavaldkondades. Selle ainulaadne maitseprofiil võib täiustada smuutisid, küpsetisi, energiabatoone ja isegi soolaseid roogasid, nagu hautised ja kastmed, lisades kulinaarsele repertuaarile uue mõõtme.
Lupiinikohvi retsept: Koostis: 2 teelusikatäit jahvatatud mahelupiini kohvi, 1 tass vett, magusainet ja/või taimset jooki (valikuline). Valmistamismeetod: Kui kasutad kohvimasinat, pane lupiinikohv kohvifiltrisse ja kasuta seda nagu tavalist kohvi. Või vala tassi kuum vesi ja lase 5-10 minutit tõmmata. Täiusta oma lupiinikohvi lisades vürtse, nagu kaneel, kardemon, muskaatpähkel või isegi vaniljeekstrakti.
Olgu toit teie ravim!
NB! Siin esitatud teavet ei tohiks tõlgendada kui soovitust ravi või muud tüüpi terviseprobleemide kohta. Soovitame teha isiklikke terviseotsuseid pärast erinevate teabeallikate hindamist.