Leedu metsikust loodusest pärit, filtreerimata, rafineerimata ja pastöriseerimata õunaäädikat iseloomustavad loodusliku käärimisprotsessi käigus tekkinud tervist parandavad bakterid (probiootikumid). Küps 5% happesus. Äädikal on meeldiv õunalõhn. Sobib veganitele.
Looduslike bioloogiliste protsesside tõttu võib pärast pudeli avamist tekkida setteid, kuid see viitab heade bakterite loomulikule kasvule.
Kasutamine: õunaäädikat võid kasutada toiduvalmistamisel, lisades 1-2 tl salatitele, suppidele, kastmetele, jookidele või lihtsalt segada seda veega ja juua. Enne kasutamist loksutada. Lisa klaasile soojale veele 1 spl maheõunaäädikat ja 1 spl siirupit (võib ära jätta), sega ja joo enne midagi söömata. Saadaval on ka õunasiidri maheäädikas. 1 lusikas äädikat juua pärast sööki koos sooja veega, kui kõhus on tunda ebamugavustunnet või muude seedehäirete korral.
Kasutamise osas pidage nõu oma arstiga.