Rice miso pasta on kääritatud sojapasta, mida kasutatakse suppide, kastmete ja maitseainete valmistamiseks. Pasta maitse on mahe ja kergelt magus. Heledast misost kauem kääritatud, on see rikkalikuma maitsega, soojendab keha rohkem ning sobib seetõttu paremini külmemasse aastaaega ja kliimasse.
Jaapanis kasutatakse misot igapäevaselt, peamiselt misosupis, aga ka kastmetes, marinaadides ja puljongites. Miso on rikas valkude, vitamiinide, mineraalide ja ensüümide poolest. Samuti sisaldab ta väga vähe kaloreid ja rasva.
Pikka aega koosnes Jaapani paljudes templites eine riisikausist köögiviljade ja maitseainetega ning misosupist.
Kasutamine: Lahusta miso väikeses koguses vees (umbes 1 tl misot ja 1 kl vedelikku) ning lisa roale vahetult enne keetmise lõppu, et väärtuslikud toitained kaduma ei läheks.
Toode on pastöriseeritud.