Õunamahlas leotatud kuivatatud jõhvikad on toitev ja tervislik vahepala. See kombinatsioon vähendab lisatud suhkru vajadust, kuna õunamahla loomulik magusus täiendab jõhvikate hapukust. Mõlemad koostisosad on rikkad antioksüdantide poolest, nagu C- ja E-vitamiinid, mis aitavad vähendada põletikku ja tugevdavad immuunsüsteemi. Lisaks aitavad need reguleerida kolesteroolitaset ning neis sisalduvad kiudained toetavad seedesüsteemi tervist. Siiski on oluline neid mõõdukalt kasutada.
Need sobivad suurepäraselt putrude, magustoitude ja paljude muude roogade maitsestamiseks.
Tervislikud retseptid kuivatatud jõhvikatega leiad siit.
Kiudainete allikas.
Kõrge kaaliumisisaldus aitab säilitada normaalset lihaste funktsiooni.
GMO vaba.
Ilma värvainete ja säilitusaineteta.
Sobib veganitele.
NB! Siin esitatud teavet ei tohiks tõlgendada kui soovitust ravi või muud tüüpi terviseprobleemide kohta. Soovitame teha isiklikke terviseotsuseid pärast erinevate teabeallikate hindamist.